PANETERIE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1526 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paneterie. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 22:49 Het was erg lekker
13 feb 2024 om 13:04 Pizza was fresh and delicious my only issue is that both arrived fully UNCUT. When a pizza arrives by delivery, I want to eat it hot and when it is me who still has to keep the box open and cut the slices, most of the heat is lost.
11 feb 2024 om 20:14 Was snel en lekker eten
10 feb 2024 om 20:41 Pita’s gyros besteld en deze waren echt super! Nergens in deze regio zo lekker te krijgen.
10 feb 2024 om 13:23 De special pizza's zijn verrukkelijk. Beste pizza ooit. Dit ga ik vaker bestellen.
8 feb 2024 om 22:32 Top tent(je) Heerlijk eten, super leuke bezorgster, aanrader!
4 feb 2024 om 21:36 Heerlijke malse giros, goede tzatziki, heerlijke frietjes! Iedere keer weer een feest!
4 feb 2024 om 21:12 Het was heerlijk
2 feb 2024 om 20:09 30 min te laat. Koud eten Specifiek gezegd geen ui en sla, en dat hebben ze er wel op gedaan
1 feb 2024 om 20:11 Top
27 jan 2024 om 8:39 I ordered the gyros with fries. The quantity is good, the fries are good but the meat. Not so much. It was a bit overcooked and dry. Reading the comments from the others, I should have ordered the pizza
27 jan 2024 om 8:25 Pizza gyros besteld. Prima. Vlees was wel wat doorbakken ,maar de smaak verder goed en snel bezorgd ook